Om Handlesenteret

Handlesenteret med mange butikker under et tak 

IMG_3583.JPG?1576178470899

Handlesenteret er lokalisert med denne vakre utsikten på den nydelige øya Talgje på Vestlandet, med utsikt mot Stavanger.

Handlesenteret er en markedsplass og arena for mange forskjellige butikker som tilbyr varer for både hjem og bedrifter. Hos Handlesenteret finner du mange kjente og gode varemerker. 


Handlesenteret eies av Salon AS som har drevet Salon.no i mange år, tidligere under navnet Ringdal Marketing men har nylig skiftet navn over til Salon AS.  Ringdal Marketing ble stiftet år 2005 og har drevet nettbutikken Salon.no i mange år, for å nå gå over til å åpne Handlesenteret.  


Salon AS har hovedkontor på Vestlandet på den vakre øya Talgje, hvor vi har småvarelager for del av våre butikker, men vi har og et lagerhotell i Fredrikstad hvor våre kunder har mulighet å hente store inventarvarer i noen tilfeller.   


Når du handler på Handlesenteret da tilkommer det ikke noen importavgifter eller toll til tross at varer i noen tilfeller sendes direkte fra utenlandslager.  Du handler hos norske bedrifter og betaler norsk merverdiavgift samtidig som du handler og betaler i kassen.  

Vi prøver så langt vi kan å fokusere på kvalitet og sunnhet.  


Noter deg at når du handler hos Handlesenteret da tilbyr vi IKKE telefonsupport. Dette for å ha alt dokumentert slik at vi beskytter både deg som og oss.


Support pr epost: [email protected] blir besvart mellom kl 8.00 - 16.00 mandag-fredag CET så snart det lar seg gjøre og innen 24 timer hvis det gjelder spørsmål som ikke krever lengre tid for å betjene.