Søk om en forhandlerkonto

Fordi leverandører selger produkter i vår markedsplass, må vi (SALON AS - HANDLESENTERET) be om en viss informasjon om dem. For eksempel vises firmaets navn og beskrivelse av en forhandler til kunder og tjener til å skille forhandlerne fra hverandre; adressen brukes til fraktberegning.

Vi ber imidlertid også noen personopplysninger, for eksempel fornavn / etternavn og e-postadresse. Disse er nødvendige for å opprette en forhandlers administratorkonto i vårt system. Forhandlere arbeider med markedet gjennom slike kontoer. E-postadresser er nødvendige fordi de skiller administratorer fra hverandre. Du logger deg inn i butikken ved å skrive inn e-postadressen du oppgir her. Navnene er nødvendige fordi en enkelt forhandler kan ha flere administratorer. Det er enklere å håndtere ansvar på den måten.

Vi sender også kontorelaterte e-poster (for eksempel ordre statusvarsler, passord tilbakestilling av e-post og mer) til den oppgitte e-postadressen. Derfor må vi lagre e-postadressen din mens du forblir vår kunde. Hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger vil jobbe med vår markedsplass og ønsker å få dine personlige data fjernet fra vår database (eller hvis du ønsker å få alle personlige data knyttet til kontoen din som vi har), vennligst send en epost til [email protected]

Hvis du mener at dine personopplysninger er misbrukt, har du rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet. Vi er forpliktet av EUs generelle databeskyttelsesforskrift å gi deg beskjed om denne rettigheten; Vi har faktisk ikke tenkt å misbruke dataene dine.