angrerett.jpg?1523563617082

Tilbakelevering hos Salon markedsplass

Salon selger nå til profesjonelle og privatpersoner. Noen av våre varer er kun forbeholdt profesjonelle og slike vil ikke selges til privatpersoner.

Er du profesjonell aktør da må du registrere deg med organisasjonsnummer og vil da ha tilgang til å kunne handle andre typer varer og til annen pris enn privatpersoner.

Tilbakelevering privatpersoner

Angrerett gjelder for privatpersoner og ikke for profesjonelle. Du finner angrerettskjema hos hver og en butikk på salon deres informasjonsside og/eller betingelser på salon. Noen butikker selger kun til profesjonelle og andre til både profesjonelle og privatpersoner. Pass på at du følger regler om standard tilbakeleveringstid for at angrerett skal gjelde.

Tilbakelevering profesjonelle

Nedenstående er generelle regler ved salg til profesjonelle. Hver enkelt butikk hos Salon har ansvar for salg til profesjonelle og det kan gjelde forskjellige regler fra butikk til butikk. Vær obs på at du vet hva som gjelder når du handler hos butikker på Salon. Uansett så vil alle butikker på Salon følge norsk regelverk.

Vær oppmerksom på at det ikke gjelder samme regler for reklamasjon for bedrifter som privatpersoner. Ved salg til forbruker gjelder reklamasjonsreglene i henhold til kjøpslovens § 32, nr. 3. Ved salg i næring kan det avtales kortere reklamasjonsregler enn hva som fremgår av kjøpsloven (jf Kjøpsloven §3). Alt som faktureres til bedrifter er næringskjøp.


Det er transportør sitt ansvar dersom det oppstår skade under transport, hvis hvis det er synlige skader på forpakning gi beskjed til sjåføren og kontakt fraktselskapet umiddelbart. Vi anbefaler å ta bilder. Dette gjelder uansett hvem som leverer dine varer, PostNord, Bring Norge, eller noen andre.


Når du har mottatt et produkt så må du sjekke sendingen nøye, både for skader og manglende varer. Umiddelbart gjøre oss oppmerksom på hvis det er feil eller mangler på produkt. Du som kunde må da ta kontakt med oss umiddelbart. All reklamasjon ved næringskjøp må skje innen 8 dager etter varemottakelse. Elektriske artikler har 6 måneders reklamasjonfrist ved næringskjøp. Gjelder saken feil eller mangler ved leveranse, fra vår side, så garanterer vi å erstatte produkt med et nytt produkt. Da må det produkt som har mangler/feil leveres til oss i opprinnelig emballasje eller i henhold til våre anvisninger. Vi tar ikke ansvar for forsinkelser eller skade du måtte få hvis du mottar vare som har feil/mangler og det eneste vi tilbyr er å erstatte ett slikt produkt.


Hvis du trenger reparasjon eller reservedeler på maskiner du kjøpt fra Salon så må du betale for slike kostnader selv. Ved tilbakebetaling av produkter som har mangler og betalt gjennom paypal godtar du at det blir trukket gebyr for bruk av paypal. Transaksjonsgebyr hos Paypal finner du her: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/paypal-fees. For tiden er pris pr transaksjon kr 2,80 + 3,8% av kjøpesum.