gratis%20frakt-banner.jpg?1521403267121

Handlesenteret er en markedsplass for de som selger varer til norske kunder.

Hver og en som selger på Handlesenteret har sine egne betingelser, på frakt og leveranse. Noen ganger tilbys det gratis frakt og i så fall står det skrevet ved produktet som selges fra vedkommende selger/butikk.

Stort sett er det slik at du må undersøke hvordan frakt belastes for hvert enkelt produkt men hvis du er i tvil kan du ta kontakt direkte med support, via chat eller e-post, men ellers står slike betingelser under salgsbetingelser som du må godta før du har mulighet å bestille via Handlesenteret.

Vær obs på at vi gir ikke garanti på leveringstid ettersom det er mange faktorer som er helt utenfor vår kontroll. F.eks hvis leverandør sier omtrent 2 uker så er det omtrent og det kan være variasjoner i begge retninger det vil si at det tar lengre eller kortere tid.

Hvis pakke ikke er for stor blir den sendt med Posten og må da hentes på ditt nærmeste posthus.Alternativt kan du selv bestille annen type leveranse, f.eks UPS, DHL eller lignende som da leveres hjem til deg/på døren for bedrifter. Det kan være forskjellige betingelser og tilbud fra butikk til butikk på Handlesenteret.

Ta kontakt med oss hvis du er i tvil med hva som gjelder i forbindelse med frakt.